E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

Център за обучение в Естетичната Хирургия

Признание. Център за обучение в естетичната хирургия

През 2006  г., Академичният Съвет на Нов Български Университет присъди на д-р Николай Сердев, д.м., званието Почетен Професор за практически и изследователски принос в областта на естетичната хирургия. Д-р Сердев е директор на международната програма за обучение по естетична козметична хирургия и медицина към НБУ.

През 2001 г., организационният комитет на Федерацията за Ресторативна и Козметична Хирургия (Federation of Restorative and Cosmetic Surgery) избра МЦ „Естетична хирургия, Естетична Медицина“  за база на Международния Колеж по Естетична Хиругия (International College of Cosmetic Surgery – ICCS) в България или, с други думи, българския клон на ICCS . По този начин, клиниката стана център за обучение за професионалисти в областта на козметичната хирургия.

По-малко от две години по-късно, ICCS сертифицира д-р Николай Сердев с академичната степен Международен Професор по Квалификация в козметичната хирургия, с право да обучава и оценява хирурзи по цял свят.

От 2007 до 2012 г., като директор на борда на Международната Академия по Козметична Хирургия, той е и член на изпитната комисия на Международния Борд по Козметична Хирургия.

 

Обучителни курсове за „лифтинг шевове на Сердев“ – Serdev Sutures® Lifts

В своята дейност като център за обучение по козметична хирургия, всяка година клиниката е домакин на няколко въвеждащи еднодневни курса за авторските методи на д-р Сердев в козметичната хирургия – „лифтинг шевове на Сердев“ (Serdev Sutures® Lifts). Тези курсове се посещават от хирурзи от всички краища на света и дават ценни знания по анатомия, „рискови зони“ и атравматично разкрасяване и/или подмладяване без белези, чрез теоретични лекции и хирургични демонстрации на живо.

Ако желаете да участвате в демонстрациите като пациент, срещу преференциални цени, моля свържете се с нас.

 

Обучителни курсове за имплантиране на изкуствена коса Biofibre

Освен извършването на процедурата по имплантиране на биофибри, от дълги години Д-р Николай Сердев работи с призводителя Medicap® за изнасяне на лекции, презентации и обучение на лекари в имплантирането на изкуствената коса Biofibre.

Ако имате интерес да участвате в демонстрациите или обучения като пациент, срещу преференциални цени, моля свържете се с нас.

Ако сте медицинско лице и желаете да се обучите да имплантирате биосъвместимата изкуствена коса, можете да прочетете повече ТУК.

 

Гледайте документалния филм на TravelTV за д-р Сердев тук:

Други процедури