E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

Корекция на отпуснат корем без белези

Вследствие на отслабване, както и след бременност, може да се получи отпускане на кожата на корема. В случаи на умерено отпускане, ние извършваме корекция на отпуснат корем без белези, по метода „Лифтинг шевове на Сердев“.

 

Корекция на отпуснат корем без белези

Благодарение на метода на д-р Сердев, имаме възможността да коригираме умерената отпуснатост на кожата на корема и около пъпа, без да режем и изрязваме кожа. Следователно, не остават белези! За разлика от класическата пластика на корема, където се изрязва и премахва кожа, ние изпълняваме процедурата само през няколко точкови перфорации на кожата.

Процедурата е мини-инвазивна, с минимална травма. Извършва се под локална анестезия, с кратък възстановителен период. Не се нарушава работоспособността и пациентите могат да извършват ежедневните си задължения.

Изтегляне на тъканите на коремната стена водят до естетични промени и резултати. Т.нар. „тъжен пъп“ с увисване на кожа добива нормален вид. С една или няколко манипулации, кожните набръчквания може да станат дотолкова приемливи, че коремът да се остави открит през лятото. По-слаби жени, с по-малко подожна тъкан, са по-подходящи за този метод. Наличието на голямо количество подкожна тъкан и по-голямо увисване, с гънка в долната част на корема, изискват оперативно премахване на част от кожата – така наречената абдоминопластика.

При наличие на мастни натрупвания, които тежат в кожата, е добре първо да се извърши ултразвукова липоскулптура на корема, която допълнително стяга кожата.

 

Вижте ощеЗаличаване на стрииМикродермабразиоЛифтинги на тяло

 

Други процедури