E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

03 юли
2007

Хирургът на Холивуд дава уроци по морето

<- Обратно към „Новини“

Вестник Стандарт
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2017-11-10&article=194509

Д-р Сам Асaса изваял телата на Парис Хилтън и Опра Уинфри

ВАРНА. Ако си падате по силиконовия бюст на Парис Хилтън, имате уникалния шанс за среща с неговия създател в Златни пясъци. Шефът на Американската академия по козметична хирургия Сам Асaса е гост на международния конгрес, събрал 47 световни светила по разкрасяване. През клиниката на Асоса в Бевърли Хилс са преминали повечето холивудски звезди, издаде българският му колега д-р Николай Сердев. Самият американец пази в строга тайна имената на знаменитите си пациентки. Край морето обаче вече шушукат, че неговият скалпел е изваял телата на Парис Хилтън, Опра Уинфри, Кейт Бланшет и Линдси Лохан.

Въпреки звездния си опит, Асaса бил силно впечатлен от уменията на д-р Сердев, който е основният лектор и консултант на конгреса. Методите на д-р Сердев, които съществено се различават от тези на пластичните хирурзи, не оставят белези и са безболезнени. През клиниката му в София всяка година преминават по около 260 пациенти, които си правят по 7 до 10 естетични операции. Сред тях има политици, актьори и певци.

Те искат всичко, и то веднага. Имал съм случаи, когато известни тв водещи идват при мен след работа и лягат на масата. След операцията си отиват вкъщи и на другия ден са отново на екрана„, разказва д-р Сердев.

Фолк звездите Таня Боева и Луна не крият, че са сред пациентките му. Останалите обаче дискретно мълчат. Светският хроникьор Евгени Минчев дори се шегувал, че никой не смее да поздравява прочутия лекар, за да не го заподозрат, че му е клиент.

Добромир РАДУШЕВ

 

 

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.