E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

19 мар.
2009

Продължават дните на козметичната хирургия в София

<- Обратно към „Новини“

 

Продължават дните на козметичната хирургия в София

Източник – focus press

В клиниката на д-р Сердев вече трети ден се провеждат курсаве на разлечни тематики за обучение на чуждестранни козметични хирурзи. Този ден- 16-ти март – темата по която се проведе обучението бе Ултразвукова липоскулптура на цялото тяло, разкрасяване и удължаване на крака с апарат „ВАЗЕР“. Това е най-новият ултразвуков уред в света. Създаден е в САЩ. Уникалността му се дължи на оригиналния начин на работа: ултразвукова липоселекция.

За сега това е най-съвършенната техника за отстраняване на деформиращите мастни депа, защото освен, че отстраняването е атравматично, ултразвукът стяга и кожата. Следва отслабване. Не се налага предварително гладуване и диети. Лекари от Америка, Ирландия, Сърбия,Англия и Сирия бяха на обучение при д-р Сердев, поради богатия опит в тази техника и е ръководител на програма за продължаваща специализация към НБУ. Особено търсени в света са Техниките на д-р Николай Сердев за удължени и прави крака , създаващи моделите и елитните жени.

На четвъртия ден – 17ти март – темата бе авторските методи на д-р Сердев за разкрасяваща корекция на нос, Т-ексцизия и приплъзване на колумелата. Присъстващите видяха техники за промяна формата на носа по най-щадящия затворен метод. Няма външни разрези, провежда се под местна анестезия, няма инквизиционни тампони, не се налага гипсова имобилизация. Манипулацията е кратка и само при отстраняване на гърбица за 2-3 дни се поставя лепенка с цвета на кожата. Не се получават обширни насинявания и отоци и на пациентите не се налага да отсъстват от работа.

Тази събота д-р Николай Сердев ще преподава на хирурзи в Атина, а предишния уикенд обучаваше в Дъблин, а в понеделник в Лондон.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.