E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

03 юни
2008

МЕЖДУНАРОДНИ ДНИ НА ЕСТЕТИЧНАТА ХИРУРГИЯ В СОФИЯ

<- Обратно към „Новини“

 

focus-news, 4 Юни 2008

БЪЛГАРСКАТА ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ОТНОВО ПРИЗНАТА ЗА СВЕТОВНА КЛАСА

МЕЖДУНАРОДНИ ДНИ НА ЕСТЕТИЧНАТА ХИРУРГИЯ В СОФИЯ

Пети ден в София продължават международните курсове по естетична хирургия, които се провеждат по запазената марка в света на проф. д-р Николай Сердев – безкръвни лифтинг шевове. Курсът се организира от Българското национално дружество по естетична хирургия в рамките на Дни на естетичната хирургия в София.

За да се обучават на тази тази хит-методика, в България пристигнаха девет утвърдени хирурзи от различни краища на света. Професор Ахмед Норелдин от Египет сподели за агенция Фокус, че е възхитен от нивото на естетичната хирургия в нашата страна и че си заминава обогатен с практика, която е изключително постижение в областта на козметичната хирургична интервенция. За известността и славата на българската школа на проф. Николай Сердев говори и фактът, че за да се учи на методите му пристигна хирург от далечна Австралия. Другите известни в страните си майстори на скалпела идват от Великобритания, Испания, Мексико и Русия.

Така наречените „лифтинг шевове на Сердев“ включват манипулации без разрези, през малки точки на кожата, на скрити и незабележими после места. Получават се исканите лифтинг ефекти на определени зони на лицето, като вежди, горен, среден, долен лифтинг на лицето и шията, както и хитовете: повдигане на бюст и на седалище, без да се налага особено отсъствие от работа. Кожата се стяга, не се налага рязане, защото се захващат здравите подкожни тъкани, върху които тя се държи.

С тази технология се повдигат и гърди, както и седалище, като посочените методи се смятат за едни от най-голямите приноси на проф. Николай Сердев в областта на козметичната и естетичната хирургия. При нужда се създава обем със собствените тъкани на организма, като скули, изваждане на брадичката на линията на профила и други скулптирания на формите.

На 29 юни се проведе курс и за членовете на Българското национално дружество по естетична хирургия и естетична медицина на тема ултразвукова липоскулптура за промяна контура на силуета, а на 30 юни с шест операции и лекции чуждестранните и български хирурзи бяха обучени на корекция на всякакъв тип нос с цел разхубавяване на очите и профила на лицето.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.