E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

22 окт.
2008

Козметични хирурзи от ЕС на обучение при д-р Сердев

<- Обратно към „Новини“

 

Козметични хирурзи от ЕС на обучение при д-р Сердев

Силвана Илиева, 22 Октомври 2008

Каква ли е тайната, която знае д-р Сердев, за да идват хирурзи от цял свят в клиниката му всеки месец на обучение? И да си тръгват с повече умение, понеже са усвоили неговите патентовани методи в хирургията на красотата, които ще могат да прилагат занапред в своите практики.

Това са 21 авторски методи на д-р Сердев, вече популярни по света. Наричат се: „Scarless Serdev Sutures” – „лифтинг шевове без белези” за повдигане на веждите, трите нива на лицето, увеличаване на брадата и скулите със собствени тъкани без импланти и още методи за стесняване, ротиране, проекция на носа, повдигане на бюста, „тъжния пъп”, седалището, вътрешната страна на бедрата и т.н.

Тези дни, на обучение при д-р Николай Сердев дойдоха д-р Мариус Стейнер, доцент от университета Грайфвалд и д-р Райхард Генсел от Германия, д-р Ищван Самерей от Унгария, както и д-р Левент от Истанбул. В продължение на три дни, почетният професор на НБУ – д-р Николай Сердев – изнесе подробни лекции и ги запозна с методите си, последвано от демонстративни операции. Колегите му от чужбина бяха впечатлени от лекотата и ефективността на операциите и си пожелаха да му станат пациенти. Германският доцент пръв прояви желание да бъде и бе опериран от д-р Сердев, точно преди да вземе участие в гала вечерята и ден преди да се върне в Германия на работа. Видимата му възраст след операцията спадна толкова драстично, че д-р Сердев получи сърдечни адмирации от колегите си. Така германският унивеситетски преподавател си отиде разкрасен и обогатен с тези елегантни методи. Какво по-добро от това да бъдеш подмладен, докато учиш, без следи от операция и без да се отделяш от ежедневието си!

Силвана Илиева

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.