E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

06 мар.
2009

КОЗМЕТИЧЕН МЕДИЦИНСКИ ТУРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ

козметичен медицински туризъм - д-р Сердев

<- Обратно към „Новини“

www.focus-news.net
КОЗМЕТИЧЕН МЕДИЦИНСКИ ТУРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ
6 март 2009, петък 09:16

В момента у нас гостуват Лорен Ламбер – Изпълнителен директор на Medical Group – клиники за козметични интервенции с мрежа в цяла Европа, с клонове във Великобритания, Ирландия, Русия, Франция, Монако и други държави, както и Мария Екер, PR специалист от Монако. Посещението е свързано с операции за разкрасяване – ултразвукова липоскулптура с най-новия, по-съвършен апарат за вазерна липоселекция и е израз на намерението им да работят за превръщането на България в европейска дестинация за козметични процедури и интервенции, поради иновативните техники, разработени от български специалисти и по-специално – Републиканския консултант по козметична хирургия д-р Николай Сердев. Методите на Д-р Сердев за удължаване и цялостно разкрасяване на краката, повдигане на седалище и ултразвукова липоскулптура на лице, привличат специалисти и пациенти. Българският специалист е с 15 годишен опит в областта на ултразвуковата липоскулптура и липоселекция от 1994 г. и наскоро бе избран за консултант на фирмата производител на Вазер.

Видните дами пристигнаха в София за операция, тъй като предвиждат България като една от основните дестинации за медицински козметичен туризъм. Поради съвършените технологии и бързо възстановяване, само ден след извършените операции на почти цяло тяло и лицата им, те прекараха два дни в курорта Боровец, за да изберат хотели за краткотрайно възстановяване за вече планираните пациенти, чакащи за операции.

Можете да се срещнете с тях и да разговаряте до края на деня или утре, до 10:30 ч. в Центъра за подготовка на специалисти по естетична хирургия ЕХЕМ, на ул. 20-ти април № 11.

През уикенда Д-р Сердев ще обучава хирурзи в Дъблин, а в средата на месеца посреща чужди специалисти, които ще се обучават в усвояване на българските лифтинг шевове, новости във вазерната липоселекция и естетични корекции на нос.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.