E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

23 юли
2009

Непрестанен интерес към българските методи на д-р Сердев в естетичната хирургия

<- Обратно към „Новини“

 

Непрестанен интерес към българските методи на д-р Сердев в естетичната хирургия

Българското Национално Дружество по “Естетична хирургия и Естетична Медицина” и клиниката на д-р Николай Сердев регулярно провеждат курсове под мотото “ДНИ НА КОЗМИТИЧНАТА ХИРУРГИЯ В СОФИЯ” които се посещават от видни естетични хирурзи от Европа, САЩ, Латинска Америка и Азия. Цел на тези курсове е обучение в авторските методики на д-р Сердев за лифтинги на лицето и части на тялото без белези от рязане, за цялостно разкрасяване на лице и тяло, естетичните корекции на нос, уши, моделиране на тялото чрез ултразвукова липоскулптура. Основното в обучението са мини-инвазивни методи без разрези на кожата, кратък следоперативен период, лек за пациентите без откъсване от ежедневните ангажименти.

За да усвоят методите за лифтинг на вежди, горна, средна и долна част на лицето, корекция на брадичка, уши, повдигане на гърди и седалище на 14 и 15 юли т.г. в клиниката на д-р Николай Сердев се проведе курс за обучение на чуждестранни специалисти от различни страни – Австралия, Ирландия, Полша и Сирия.

Операциите, създадени от преподавателя в НБУ проф. д-р Сердев се извършват амбулаторно, с местна анестезия, не изискват продължителни следоперативни грижи и дълго отсъствие от работа. Извършват се през миниатюрни кожни иглови перфорации, поради което не остават белези, а реакциите на тъканите като отоци и др., са по-малко. Невероятен е и непосредствения резултат, поради което според думите на професор Манг от Германия, лифтинга на седалището ще бъде по- търсена от уголемяването на гърдите.

На 16 юли обучението продължи с най-новата ултразвукова липоскулптура – Американската Вазер липоселекция, а на 17 юли се проведе курса за естетична корекция на нос.

Да се обучат в клиниката на д-р Сердев, ежегодно идват стотина чуждестранни специалисти козметични хирурзи – успех за българската козметична хирургия, за българската медицина, и за България. Обучението им е по програма за продължително следдипломно медицинско обучение на НБУ.

Интересът към тези методики е огромен и проф. д-р Николай Сердев неотдавна беше преподавател на мастер клас на 45 естетични хирурзи в Кеймбридж, а през последните 3 години бе канен да преподава в Бразилия, Китай, Индия, Колумбия, Индонезия, Германия, Италия, Испания, Португалия и др. В началото на тази година бе поканен да чете лекции и да демонстрира своите методи в Америка, Мексико, Русия и Ю.Корея.

Д-р Сердев – Лифтингът на бъдещето. Документален филм на Travel TV from Serdev Clinic on Vimeo.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.