E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

На тази страница ще видите част от мненията и отзивита за д-р Сердев от негови пациени и колеги.

 

Отзиви от пациенти

 • Д.А. - Великобритания

  "Много съм щастлива... Дори и на селфи, резултатът [след вторична ринопластика] не изглежда толкова добре, колкото е в действителност. Все още не мога да повяврам как го направихе. Благодаря Ви." - Феврурари 2020 г.

 • Таня Б.

  "[в деня след повдигане на седалище] С по-голямо самчувствие, опитвам се да се възстановя бързо. Имам малко болки, но се надявам че съвсем скоро ще отшумят. Не се наложиха обезболяващи, защото болките са търпими,  много по-малки са, отколкото аз очаквах да бъдат. Днес за първи път успях да се огледам отстрани и отзад, с помощта на едно огледало, и ефектът за мен е поразяващ. Дупето ми е повдигнато и е влязло в джоба на дънките." Видео

 • Нина Й.

  "Доверих се на д-р Сердев и не сгреших! Благодаря Ви за добрия резултат [след корекция на нос], изключителния професионализъм и коректност! Успех!" - мнение от април 2017г.

 • А.П.

  "Добро утро, д-р Сердев, всичко мина гладко [след долен лифтинг и оформяне на скули] - никой не забеляза интервенцията и не ми задаваха въпроси :D. Виждам подобрение и ми харесва. Могат ли да бъдат добавени още процедури догодина?" - мнение от декември 2018г.

 • Петя А.

  "След операцията [повдигане на вежди] се чувствам наистина комфортно. Не мога да повярвам!" Видео

 • д-р Фади Хамадани, Палестина

  "Благодаря Ви, че сте ГЕНИЙ! Много съм доволен от резултатите. Пациентитс СА МНОГО ЩАСТЛИВИ. Създаденото от Вас [Лифтинг Шевове на Сердев] феномен в пластичната хирургия. Не съм спрял да говоря за методите Ви на всички мои колеги (младо поколение) пластични хирурзи в САЩ и Канада. Чест беше да науча някои от вашите принципи."

 • Адам Д., Лондон

  "Д-р Сердев предлага на пациентите си уникална комбинация от технически хирургически умения, както и невероятни познания по анатомия, водещи до фантастичен краен резултат с минимална намеса в тялото, което гарантира възможно най-бързото време за възстановяване. Отидох в клиниката след часове проучвания и след други консултации в родния ми град Лондон, които биха довели до белези, които винаги се виждат. Един хирург каза, че просто не е възможно да се избегнат белези. Мисълта за пътуване до София отначало беше трудна, но този град е наистина прекрасен и след като седнете с д-р Сердев, ще се почувствате напълно спокойни и ще очаквате с нетърпение да видите желания от вас резултат. Всички хирурзи трябва да разбират анатомията и пропорциите на красотата по начина, по който д-р Сердев ги разбира, тъй като това би направило толкова много процедури за ревизия излишни. Много благодаря!" - ноември 2020 г., след лифтинг на вежди, долен лифтинг и ринопластика.

 • Николай Н.

  "Видях се току-що [след горен SMAS лифтинг на лице], има значителна разлика. Наистина, този доктор [д-р Николай Сердев] е един магьосник. Той направи един много интерестен фокус със мене. Чувствам се съвсем друг. [.....] Аз си го представях, макар и с местна упойка, че ще бъде нещо по-болезнено или с притъпени болки... но нямаше абсолютно нищо. Даже беше толкова приятно, че аз по едно време заспах." Видео

 • Милена К.

 • Анелия Р.

  "Резултатът от операцията [оформяне на скули и лифтинг на долната част на лицето и шията] е превъзходен! Много благодаря." - Видеоянуари 2020 г.

 • Пациентка

  "Току-що излизам от операционната. За мен, вълнението преди операцията [ринопластика] беше толкова голямо, имах страх. За мен всъщност не беше интервенция - все едно че отиваш на зъболекар. Никакви болки, много бързо беше. Разликата от преди и сега е толкова огромна, точно това, което исках! Най-важното е, че не усещам виене на свят, не усещам болки, чувствам се много добре. Толкова безболезнена операция, след всичките, които съм имала... [3 дни след операцията] Нямам никакви проблеми, с 2 думи мога да кажа, че по-добро не може да бъде чувството. Все едно, че е нямало никаква оперативна намеса." Видео

 • Джесика К.

  "Аз съм Ваша стара пациентка. Подложих се на операция за уголемяване на гърди през 2012 г. Трябва да кажа, че самата процедура  беше фантастична и не съм имала никакви проблеми оттогава." [имейл от октомври 2018г.]

Мнение на колеги

 • д-р Фади Хамадани, Палестина

  "Благодаря Ви, че сте ГЕНИЙ! Много съм доволен от резултатите. Пациентитс СА МНОГО ЩАСТЛИВИ. Създаденото от Вас [Лифтинг Шевове на Сердев] феномен в пластичната хирургия. Не съм спрял да говоря за методите Ви на всички мои колеги (младо поколение) пластични хирурзи в САЩ и Канада. Чест беше да науча някои от вашите принципи."

 • д-р Мохамед Гоз, Египет

  "Благодаря Ви, че ни учите на вашите методи в козметичната хирургия. Вашите методи постигнаха голям успех в арабския свят и много пациенти бяха облагодетелствани."

 • д-р Пиер Антонио Бачи, Италия

  "За да се постигне добър резултат са необходими само 3 прободни тички, без да остават белези. Искрено благодаря на моя приятел, д-р Николай Сердев, за тази гениална идея. Мотодологията "лифтинг шевове на Сердев" (Serdev Suture) е моята методология за постигане на италианската красота."

 • д-р Сам Ассасса, САЩ

  "Николай, ти сподели не само твоя професионален опит, но и страхотните си техники за лифтинг с шевове. Идеята за фиксиране на SMAS към стабилна тъкан наистина има огромен смисъл и ме накара да тотално да променя възгледа си, относно това, което правех преди курса при теб. Твоят курс наистина си заслужаваше времето, прекарано тук. Имаш страхотен екип и страхотни последователи сред пациентите си. Всичко това е отражение на самия теб."

 • д-р Пиер Фурние, Франция

  "Д-р Сердев е топ козметичен хирург и е добре познат по света. Той има много голям принос, особено неговата работа с шевове за подмладяване на лице, на гърдите , седалището, дори и вътрешната част на бедрата. Това е голям напредък, защото се избягват белезите и операциите са амбулаторни. Методите на д-р Сердев са модерни и той има златни ръце."  

 • д-р Дуайт Рейнолдс, САЩ

  "Считам д-р Сердев за един от световните авторитети. Той е пионер. Трудно е да кажеш на пациентите, че са красиви, ако си им оставил много белези. За мен е много удовлетворяващо да знам, че не правим разрези, а само прободни точки, и правим дамите много красиви."

 • д-р Мишел Зочи, Италия

  "Д-р Сердев, искам да Ви поздравя за Вашите техники и резултати. Нямам търпение да ги въведа в ежедневната си практика."

 • д-р Едуардо Крулиг, Венецуела

  "Д-р Сердев е гений, заради неговте шевове за подмладяване на лице, за повдигане на седалище, като те станаха едни от най-популярните техники по света. Използвам техниките на д-р Сердев редовно и постигам много добри резултати, с голямо удовлетворение от пациентите ми. Определям тези техники като една много важна стъпка напред в козметичната хирургия. Бих казал, че козметини хирурзи навсякъде по света използват методите на д-р Сердев."

 • д-р Джордж Сас, Унгария

  "Мисля, че Вашият метод е революция в козметичната хирургия. Затова Ви награждавам предварително с Нобелова награда в медицината."

 • д-р Ахмед Норелдин, Египет

  "Иновативно мислене. Умни идеи. Топло гостоприемство. Страхотен екип."

 • д-р Бърнард Слейтър, ЮАР

  "Мисля че техниката "лифтинг шевове на Сердев" (Serdev Suture Lifting technique) е много добра - постигат се добри резултати бързо, с много малък следоперативен дискомфорт."