E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

14 май
2008

д-р Николай Сердев обучи 27 избрани американски естетични хирурзи в Маями

<- Обратно към „Новини“

 

д-р Николай Сердев обучи 27 избрани американски естетични хирурзи в Маями

По покана на Американската академия по естетична хирургия, в продължение на една седмица, д-р Николай Сердев, почетен професор на НБУ, проведе обучение на 27 избрани американски естетични хирурзи в Маями, САЩ.

Интересът към операциите на д-р Николай Сердев идва от това, че той е създал нови оперативни методи за разкрасяване и подмладяване на лицето и някои значими части на тялото. Операциите са леки за пациентите, извършват се амбулаторно, за кратко време, не изискват болничен престой, отоците са краткотрайни и скрити, няма външни шевове и белези, няма превръзки с бинтове. Ефектът е непосредствен, а резултатът – траен и натурален.

Вижте ощеДен на благодарност към българския лекар д-р Николай Сердев в Маями

Пред очите на милиони лекари чрез Интернет бяха оперирани общо шейсет пациента, като бяха извършени по 2-3 операции на всеки пациент—лифтинги на лице, подчертаване на скулите, повдигане на вежди, създаване на нова форма на брадичката, изпъване на врата, повдигане на гърди, повдигане на седалище, лифтинг на предна коремна стена и още няколко вида операции. Между желаещите имаше и няколко българки, но за тях не остана време.

След всяка операция на живо интересът бе огромен – обаждания е имало от целия свят – Бразилия, Еквадор, Хондурас, от далечна Азия дори. И това не е изненада. Методите са уникални. Уникалността се състои в това, че чрез специално създадените български инструменти и конци се лифтират тъканите под кожата през точковидни кожни перфорации в окосмени и скрити места и се фиксират за здрави тъкани.Това са тъй наречените „лифтинг-шевове без белези”. И това е световно постижение, защото точно такива операции се харесват и се търсят от пациентите, а българският хирург не смогва да обучава всички желаещи лекари, поканите валят от всякъде – а като се върне в България, отново е очакван от чуждестранни колеги за демонстрации и лекции. А и всеки лекар си тръгва със своята подмладяваща и разкрасителна операция щастлив.

За автора:

Други новини

1 Коментари:

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.