E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

27 авг.
2008

Д-р Николай Сердев демонстрира в Италия собствен революционен метод в естетичната хирургия

<- Обратно към „Новини“

 

Д-р Николай Сердев демонстрира в Италия собствен революционен метод в естетичната хирургия

Милена Райкова, Агенция Фокус

Известният български естетичен хирург д-р Николай Сердев, който е и председател на българското национално дружество по естетична хирургия и естетична медицина, демонстрира в Италия уникална операция, която премина при голям интерес. Присъствали са много естетични хирурзи, заинтересовани да усвоят метода. Касае се за патентован новаторски лифтинг-метод за повдигане на седалището, с използване на лифтинг-шевове, без рязане на кожата. Изполват се специално разработени за целта инструменти и конци, българско производство с изразена еластичност. Тези лифтинг операции са амбулаторни, извършват се за кратко време и пациентите се възстановяват много бързо.

Това е първият метод за повдигане на седалището без рязане или използване на импланти, обясни пред Агенция „Фокус“ д-р Сердев. Той се използва от много години в България, но в света стана хит през последните години, заедно с другите лифтинг-методи на д-р Сердев за повдигане на различни зони на лицето. Операцията се проведе в клиника „Вила Соларе“. Сред присъстващите беше и Проф. Гаспароти, който вече прилага метода в Италия. За тази операция писаха и в италианското списание “L’Еspresso”. Днес д-р Сердев е получил информация, че резултатът от извършената от него операция е много добър.

Няма континент, в който д-р Сердев да не е канен да изнася лекции и демонстративни операции за своите методики. Бил е в повечето държави в Европа, Латинска Америка, Азия, Австралия. До края на месеца предстоят курсове в Бразилия и мастер клас в Кембридж. Преди няколко дни на курс при него бяха 16 чуждестранни специалисти.

Вижте ощеПродължават дните на козметичната хирургия в София

Според британците това е “лифтинг на бъдещето”, а според германски професор тази операция ще стане по-търсена от увеличаването на бюста.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.