E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

27 авг.
2008

Български методи за разкрасяване привличат вниманието на холивудските козметични хирурзи

<- Обратно към „Новини“

 

български методи привличат вниматието на холивудски хирурзи

За наша най-голяма радост българин е автор на нови и ефективни техники в естетичната хирургия и от него се учат величията в тази област: д-р Пиер Фурние (Франция), Едуардо Крулиг (Венецуела), проф.Марко Гаспароти , проф. Антонио Бачи, проф. М. Чекарели (Италия), д-р Антъни Ериан (Англия), д-р Анжело Рабело (Португалия), д-р Хулио Ферейра(Аржентина) и много други. Създадените методи носят неговото име “Лифтинг шевове на Сердев”.

Не само звездите в шоу бизнеса, а всеки модерен човек иска да изглежда добре и не пести средства, за да постигне перфектни форми и излъчване. Естетичната хирургия е тази, която може да даде всичко това, като непрекъснато се създават по-малко травматични за тъканите оперативни техники, определящи по-бързо възстановяване, липса на издаващи оперативни белези, непосредствен и натурален резултат, с минимален риск и не изискващи дълго отсъствие от работа.

Забележително е, че холивудските козметични хирурзи откриха методите на д-р Сердев, видно от съвсем скорошното посещение за обучение при него на известния д-р Морис Леви от Бевърли Хилс, и д-р Сам Ассасса от Лос Анжелис, моделирали не един модел, филмов продуцент и актриси от кориците на списанията и прочутите сериали.

Вижте ощеДен на благодарност към българския лекар д-р Николай Сердев в МаямиД-р Николай Сердев получи награда в Колумбия и започва преподавателска работа в САЩ; Холивуд снима филм за наш хирургХирургът на Холивуд дава уроци по морето

Последното признание за д-р Сердев дойде от Гоа, Индия, където се проведе 4-тия Международен конгрес на Интернационалния Колеж по козметична хирургия. След изнесените лекции и еднодневни демонстративни операции, Министърът на здравеопазването връчи на българския хирург връчи приз „за изключителни постижения в козметичната хирургия – Ас козметичен хирург”. Неговото име и снимка бяха поставена в “Залата на славата” на Интернационалния колеж по естетична хирургия. Такава почест получиха още д-р Пиер Фурние от Франция и д-р Бангу, от САЩ.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.