E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

Лифтинг на бедра

Лифтинг на бедра, по-специално на вътрешната част на бедрата, е необходим в случаите на отпускане на кожата. В нашата клиника извършваме корекция на бедра без белези, по метода „лифтинг шевове на Сердев“.

 

Лифтинг на бедра без белези

Този лифтинг метод е особено важен при млади жени, поради липсата на белези. Резултатите са чудесни не само в първа и втора младост, но и в трета възраст, при по-слаби жени. Методът на д-р Сердев за повдигане на вътрешната страна на бедрата е атравматичен и мини-инвазивен. Извършва се без рязане и изрязване на кожа, само през точкови перфорации на кожата. Следователно, не остават белези и следоперативното възстановяване е бързо.

Процедурата за корекция на бедра се извършва под локална анестезия, комбинирана с IV седация. Травмата е минимална, няма престой, нито хоспитализация. Кожните перфорации зарастват в рамиките на 1 до 3 дни.

В случаи, когато има наличие на мастни натрупвания в областта на бедрата, първо се извършва ултразвукова липоскулпура за премахване на мастните депа, след което се извършва лифтингът.

 

лифтинг на бедра без белези - д-р Сердев

Лифтинг на вътрешната страна на бедрата без белези – д-р Сердев

 

Други процедури