E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

Цялостно разкрасяване на лицето без белези

Много от нас мечтаят да променят нещо в лицето си – едни не харесват носа си, други устните, а трети искат напълно да се преобразят. Няма нищо лошо в това да се стремим към красота и съвършенство, след като една промяна би ни направила по-щастливи и пълноценни, и би повдигнала самочувствието ни.

Някои от желанията на пациентите могат да са излишни и/или не биха довели до желания от тях резултат. Ние трябва да обсъдим и направим с тях реалистична преценка за това какво е необходимо за разкрасяване и подмладяване. Пациентите трябва да са мотивирани и сигурни в желанието си за тези промени.

Вижте ощеД-р Сердев оперира водещата на „Пълна промяна“ в БразилияХоливуд снима филм за български хирургд-р Николай Сердев обучи 27 избрани американски естетични хирурзи в Маями

 

Какво определя красотата на лицето?

Разкрасяване на лицето се постига с подреждане на детайлите на лицето в правилни естетически пропорции, обеми и ъгли, като в същото време се запазва индивидуалността. Представете си Вашата стая разхвърлена и после подредена. Тя е по-красива, когато е подредена и има индивидуален облик.

Правилно сложеното лице се дели на три еднакви части: чело, нос и долна част (при която горната устна спрямо долната и брадата са в съотношение 1:2). Профилът образува права линия. Големината и формата на носа също са много важни; той трябва да е прав, с ъгъл от 90 градуса на върха и 110 градуса към горна устна.

Обемът на устните трябва да съответства на обема на очите и веждите. И очите, и веждите трябва да са с по-високо разположен външен ъгъл, като веждите обикновено завършват малко встрани от края на окото – на 1 см над ръба на орбитата. Красивите скули са разположени малко по-високо от средата на лицето, под тях се образува хлътване на бузите. Скулите и брадата оформят изразения „триъгълник на красотата”. Подчертаваме го когато се усмихваме.

Ушите са правилно разположени, когато сключват спрямо овала на лицето ъгъл от 30 градуса.

Вижте още: Лифтинги на лице; Ринопластика; Присаждане на изкуствена коса – Biofibre; Образователни видеа за козметичната хирургия и медицина

 

„Лифтинг шевове на Сердев“ – Serdev Sutures® Lifts

Методите „Лифтинг шевове на Сердев“ ни позволяват да постигнем цялостно разкрасяване на лицето, като перфектно създават правилните пропорции, обеми и ъгли. Тези методи са особено важни при млади хора, тъй като методите са атравматични и не оставят белези. Това позволява завръщането им към социален живот в рамките на 1-2 дни. Лифтинг шевовете на д-р Сердев могат да повдигат тъканите, но също така и да създават обем, там където той липсва. Освен това могат да коригират позицията на тъканите в случаи на деформации.

Резултатите са стабилни, тъй като мобилните фасции са стабилно фиксирани (зашити) към неподвижен периост или фасция. Разбира се, ние не можем да спрем процесът на стареене. След нашата намеса, обаче, този процес ще продължи от новата, подмладена и разкрасена позиция.

 

Още

Ултразвукова липоскулптура на бузи и двойна брадичка също са в набора за разкрасяване на лицето и се добавят на различни етапи.

 

Естетична корекция на лицето - образователно видео

Разкрасяване на мъжкото лице

Образователно видео - методи на Сердев

Естетична корекция на овала и формата на лицето

Други процедури