E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

Повдигане ъгъла на окото

Повдигане ъгъла на окото без белези

В нашата клиника извършваме процедурата за повдигане ъгъла на окото без белези, изполавайки метода на д-р Сердев. Лифтингът е необходим в случаи на странично увисване на окото, кръгли или големи очи, „оголване и съхнене на склерата“ – бялото на окото под ириса. Тези проблеми могат да са вродени и придобити с възрастта, а също могат да се появят вследствие на прекалено скъсяване на долния клепач от операции като блефаропластика, грешно изпълнен лифтинг и др.

В случая на първата снимка, пациентът е претърпял премахване на тумор на окото. Поради тази причина, тъканите около окото са увиснали, без поддръжка. След това, латералният кантус (страничният ъгъл на окото) е подвигнат до нормална позиция по метода на д-р Сердев. Линията на двете очи е изравнена. Това позволява на пациента вследствие да изполва изкуствено око и да изглежда нормално.

Вижте ощеПовдигане на вежди; Лифтинги на лицеОбразователни видеа за козметичната хирургия и медицина

 

Атравматична процедура

Благодарение на разработената от д-р Николай Сердев техника за повдигане ъгъла на окото, ние можем да повдигнем и стабилно да закрепим страничния кантус (ъгъла) на окото за периоста на орбитата. Това става без да режем кожата и да я отлепваме от лицето. Извършваме процедурата само през пункции на кожата и с локална анестезия. Така не причиняваме травма, резултатите са трайни, а следоперативното възстановяване е бързо. Пациентите могат подновят своите работни и социални дейности, в рамките на 1-2 дни.

 

Други процедури