E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

Липосукция на ръце

Натрупването на мастна тъкан на мишниците тежи и те увисват. Жените се оплакват, че ръкавите ги стягат, което ги депресира. Класическият метод за премахване на това увисване е изрязване. Най-добрият и естетичен метод за премахването на мастните депа от мишниците е VASER ултразвукова липоскулптура. Това е форма на липосукция на ръце, при която гигантските мастни клетки се втечняват с помощта на ултразвукови вълни, без да се засягат съседните тъкани. По този начин, изсмукването на мастната тъкан с много ниско налягане става атравматично и безкръвно. Мастните клетки не могат да се натрупат отново на същите места, тъй като ултразвукът ги унищожава.

Детайлно описание на VASER ултразвукова липоскулптура, както и сравнение с други методи на липосукция, можете да видите тук.

 

След липосукция на ръце

След процедурата, предписваме антибиотици за 5-7 дни и болкоуспокояващи за първата нощ. Правят се ежедневни проследяващи сесии в първите 3 -5. Тези сесии включват взимане на душ, дезинфекция, превързване и подменяне на еластичните ръкави.

В дните на ранния следоперативен период, за нас е най-важно да се следи за задържане на течности, за да се избегне задръжка на серомна течност. Пациентите носят еластични колани 24/7, в продължение на месец и половина. През този период са свободни да се върнат към личния си и професионален живот.

Незабавният резултат е задоволителен и се подобрява с намаляване на отока. Финалният резултат с отслабване на ръцете в областта на мишниците и стягане на кожата, се получава в рамките на първата година.

Масажи на третираните места са строго забранени! Това е така, защото движението на кожата може да разруши новообразуваните капиляри, което води до нарастване на отока и разхлабване на фиксацията на кожата.

Благодарение на атравматичният характер на VASER липоскулптурата и в зависимост от характеристиките на пациента, ние можем да премахванем мастните депа едновременно от ръцете и други области на лицето и тялото. Може да се извървшат и различни лифтинги по метода „лифтинг шевове на Сердев“, без белези.

Виж още: Липосукция на коремЛипосукция на лицеЛипосукция на седалище (с лифтинг ефект); Липосукция на крака (изправяне и удължаване); ЛипотрансферОбразователни видеа за козметичната хирургия и медицина

 

Утразвукова липоскулптура - образователно видео

Други процедури