Начало Контакти Процедури За нас Новини Видеа Партньори F.A.Q.

Галерия

преди
след
Химически и лазерни пилинги
Химически и лазерни пилинги
Химически и лазерни пилинги
Химически и лазерни пилинги
Химически и лазерни пилинги
« обратно в процедури

Химически и лазерни пилинги

ПОВЪРХНОСТНИТЕ ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГИ ОСВЕЖАВАТ ЗА КРАТКО И ПОДДЪРЖАТ КОЖАТА СВЕЖА. СРЕДНИТЕ, И НАЙ-ВЕЧЕ ДЪЛБОКИТЕ, НАМАЛЯВАТ БРЪЧКИТЕ И СТЯГАТ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО, НО НЕ Я ПОВДИГАТ.

Химически и лазерни пилинги

Химическите и лазерни пилинги представляват контролирано изгаряне на кожата на различна дълбочина. В зависимост от съставките (една част от които са известни киселини) се постига контролирано по дълбочина изгаряне, поради което химическите пилинги се делят на:

-Повърхностни. Те само чистят слоя мъртви клетки и освежават повърхностно кожата, но не я стягат. Използват се от дерматолози за освежаване или поддържане.

-Средни. Те почистват и стягат кожата. Не са достатъчно дълбоки, като по-скоро освежават и подмладяват временно лицето. Препоръчваме "универсалния пилинг", който се нанася в 3 последователни дни и на четвъртия ден кожата се излющва. Това е най-лесно поносимия пилинг за пациентите, защото няма болки при нанасяне и не оставя зачервяване на кожата след излющването. последствие. Извършват се от лекар специалист.

-Дълбоки. Това са фенолови пилинги, които достигат най-дълбоко ниво на кожата, при което зарастването и възстановяването се изразява в степенно до значимо стягане на кожата на лицето. Не се използват в областта на шията и тялото, тъй като кожата на лицето е различна и е по-стабилна на такова въздействие. Препоръчваме дълбокия химически пилинг "Екзодерм лифтинг". Той е най-сигурен, а резултатите често надминават и нашите очаквания. Създаден е от д-р Йорам Финци от Израел, който е роден в България. Възстановяването е за 8 дни, след което кожата розовее за около 2-3 месеца. Премахват се бръчки, гънки и степенни увисвания на кожата без хирургия. Кожата се стяга, но ефектът не трябва да се бърка с лифтинг. Лифтингът фиксира тъкани по-високо, а пилингът стяга кожата.

Повърхностният и средно-дълбоките пилинги се повтарят за поддържане. Пилингите са особено полезни при белези от акне.

Клиниката разполага и с най-модерния т.н. "студен" лазер, който освежава видимо кожата и стяга не само кожата, но и подлежащите тъкани, като създава лифтинг, без да изгаря. Можете да видите как действа тук.


« обратно в процедури