Начало Контакти Процедури За нас Новини Видеа Партньори F.A.Q.

Галерия

преди
след
Стрии
Стрии
Стрии
« обратно в процедури

Стрии

ЗАЛИЧАВАНЕТО ИМ Е ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ВЪЗМОЖНО С МИКРОДЕРМАБРАЗИО. С НЯКОИ ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГИ И ЛАЗЕРИ - ДОНЯКЪДЕ, НО ВНИМАВАЙТЕ - ХИМИЧЕСКИТЕ ПИЛИНГИ И ЛАЗЕРИТЕ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ СИЛАТА, МОГАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ПОТЪМНЯВАНЕ ИЛИ ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ НА КОЖАТА!

Стрии

Всички и мъже и жени имат стрии на сгъвките, но най-тежки са след напълняване и отслабване, след бременост и кърмене.

Най-доброто, качествено и безопасно лечение на стрии е с микродермабразио - вакуумен пилинг с хидроксиалуминиеви кристали. Процедурите трябва да са най-малко 10 през 3 дни (препоръчително, но се съобразяваме със свободното време на пациентите). Усещането на вакуума е много приятно като целувка, няма болки. Стриите стават все по-малко видими след всяка процедура. Пълно заличаване не е възможно, тъй като кожата е променена.

Могат да се използват ограничен брой химически пилинги (само тези които действат доказано) или лазери, но опасността е от недостатъчните познания на неспециалисти, например химическите пилинги и лазерите често водят до дисхромия, обезцветяване или потъмняване на кожата. При лазерите зависи от ръката и познанията, подбора на правилния лазер, мощност, продължителност на въздействието, а химическите пилинги, проникващи в различна степен са опасни.


« обратно в процедури