Начало Контакти Процедури За нас Новини Видеа Партньори F.A.Q.
« обратно в процедури

Лифтинг на скули, създаване и оформяне на скули. Използване на собствена тъкан без белези

НОВИ СКУЛИ БЕЗ ИМПЛАНТИ. НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН - НА ЕКРАН!

Лифтинг на скули, създаване и оформяне на скули. Използване на собствена тъкан без белези

ВЕЧЕ БЕЗ ЧУЖДИ ТЕЛА И БЕЗ БЕЛЕЗИ

Не всеки има изразени скули и в младостта си. Скулите имат отношение към почти всички естетични норми на лицето - те трябва да са по-високи от средата на лицето, създават с брадата т.н. "триъгълник на красотата". При азиатците скулите са изразени отстрани, но липсват отпред и създават познатото плоско лице. Обратно при европеидната раса често скулите са повече изразени отпред, но бързо увисват или почти липсват. Най-често още след 30-те "мастното телце на Биша" губи връзката с ябълчната кост, смъква се и надвисва, образувайки назолабиалните гънки (гънките странично от носа към края на устните).

Повечето лекари без познания в областта на естетиката се опитват да запълват тези гънки, с което създават общо изпъкване на долната част на лицето, типично за приматите. Лицето губи благородството си.

Правилният подход е да се вдигнат меките тъкани обратно върху ябълчната кост и да се възстанови висок, типичен за младостта "триъгълник на красотата", отговорен за красотата на долната част на лицето.

Лифтинг шевовете на д-р Сердев повдигат (лифтират) и зашиват обратно фасцията, обгръщаща телцата на Биша върху ябълчната (зигоматична) кост и създават обем на скулите. Възстановява се жизнерадостното излъчване на лицето (познато е, че за да подчертаем скулите се усмихваме). Не остават белези, тъй като шевните инструменти на д-р Сердев оставят само пробождания на кожата, като при инжекция, които изчезват за 2-3 дни. Много познати от телевизията лица използват такова подмладяване, за да са на работа на следващия ден, без някой да познае на какво се дължи свежестта им.


« обратно в процедури