Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/medicald/cosmeticsurgery.bg/wp-content/plugins/gt3-pagebuilder-custom/core/shortcodes/portfolio.php on line 69
E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/medicald/cosmeticsurgery.bg/wp-content/plugins/gt3-pagebuilder-custom/core/shortcodes/portfolio.php on line 69
serdev suture lifts
Лифтинг шевове на Сердев
"Лифтинг шевове" на Сердев - Serdev Sutures® Lifts.
Лифтинги на лице и тяло без белези.
Без белези

Лифтингите се извършват през прободни точки. Без разрези или изрязване на кожа.

Атравматични

Процедурите са мини-инвазивни и не причиняват травма. Без синини и кръвозагуба. Отоците са минимални.

Траен резултат

Подвижните тъкани се повдигат и фиксират към неподвижни структури. Това осигурява стабилния естетичен резултат.

Възстановяване

Пациентите най-често могат да подновят своите социални и работни дейности в деня след операцията.

VASER Липо

Оформяне на лице и тяло с минимална травма.
Ефективно премахване на мастните депа.

Лифтинг на седалище
Без импланти. Без белези. Без травма.
Лифтинг на седалище.

Собствената тъкан се събира и повдига през прободни точки на кожата!

Ринопластика

Без гипс и тампони.
Без кървене.
Без травма.

Имплантиране на коса
Имплантиране на коса Biofibre®

Процедурата е бърза и безболезнена. Незабавен и естествен резултат.

Биофибри

Устойчиви, меки, фини и гъвкави.

Дължина

15см, 30см или 45см.

Стилове

Права, къдрава или вълниста коса.

Цветове

Biofibre® предлага палитра от 13 различни цвята.

Лифтинг шевове на Сердев
Лифтинг шевове на Сердев
VASER Липо
VASER Липо
Лифтинг на седалище
Лифтинг на седалище
Ринопластика
Ринопластика
Имплантиране на коса
Имплантиране на коса
previous arrow
next arrow


Мнения на пациенти

 • Адам Д., Лондон

  "Д-р Сердев предлага на пациентите си уникална комбинация от технически хирургически умения, както и невероятни познания по анатомия, водещи до фантастичен краен резултат с минимална намеса в тялото, което гарантира възможно най-бързото време за възстановяване. Отидох в клиниката след часове проучвания и след други консултации в родния ми град Лондон, които биха довели до белези, които винаги се виждат. Един хирург каза, че просто не е възможно да се избегнат белези. Мисълта за пътуване до София отначало беше трудна, но този град е наистина прекрасен и след като седнете с д-р Сердев, ще се почувствате напълно спокойни и ще очаквате с нетърпение да видите желания от вас резултат. Всички хирурзи трябва да разбират анатомията и пропорциите на красотата по начина, по който д-р Сердев ги разбира, тъй като това би направило толкова много процедури за ревизия излишни. Много благодаря!" - ноември 2020 г., след лифтинг на вежди, долен лифтинг и ринопластика.

 • Анелия Р.

  "Резултатът от операцията [оформяне на скули и лифтинг на долната част на лицето и шията] е превъзходен! Много благодаря." - Видеоянуари 2020 г.

 • Д.А. - Великобритания

  "Много съм щастлива... Дори и на селфи, резултатът [след вторична ринопластика] не изглежда толкова добре, колкото е в действителност. Все още не мога да повяврам как го направихе. Благодаря Ви." - Феврурари 2020 г.

 • Милена К.

 • Джесика К.

  "Аз съм Ваша стара пациентка. Подложих се на операция за уголемяване на гърди през 2012 г. Трябва да кажа, че самата процедура  беше фантастична и не съм имала никакви проблеми оттогава." [имейл от октомври 2018г.]

 • Таня Б.

  "[в деня след повдигане на седалище] С по-голямо самчувствие, опитвам се да се възстановя бързо. Имам малко болки, но се надявам че съвсем скоро ще отшумят. Не се наложиха обезболяващи, защото болките са търпими,  много по-малки са, отколкото аз очаквах да бъдат. Днес за първи път успях да се огледам отстрани и отзад, с помощта на едно огледало, и ефектът за мен е поразяващ. Дупето ми е повдигнато и е влязло в джоба на дънките." Видео

 • Пациентка

  "Току-що излизам от операционната. За мен, вълнението преди операцията [ринопластика] беше толкова голямо, имах страх. За мен всъщност не беше интервенция - все едно че отиваш на зъболекар. Никакви болки, много бързо беше. Разликата от преди и сега е толкова огромна, точно това, което исках! Най-важното е, че не усещам виене на свят, не усещам болки, чувствам се много добре. Толкова безболезнена операция, след всичките, които съм имала... [3 дни след операцията] Нямам никакви проблеми, с 2 думи мога да кажа, че по-добро не може да бъде чувството. Все едно, че е нямало никаква оперативна намеса." Видео

 • Николай Н.

  "Видях се току-що [след горен SMAS лифтинг на лице], има значителна разлика. Наистина, този доктор [д-р Николай Сердев] е един магьосник. Той направи един много интерестен фокус със мене. Чувствам се съвсем друг. [.....] Аз си го представях, макар и с местна упойка, че ще бъде нещо по-болезнено или с притъпени болки... но нямаше абсолютно нищо. Даже беше толкова приятно, че аз по едно време заспах." Видео

 • Петя А.

  "След операцията [повдигане на вежди] се чувствам наистина комфортно. Не мога да повярвам!" Видео


Документален филм на Travel TV относно д-р Сердев и неговите методи в козметичната хирургия

Shop The World for Beauty Secrets - Телевизионна поредица

Бразилско предаване за Fio Bulgaro (лифтинг шевове на Сердев)


Мнения на колеги

 • д-р Фади Хамадани, Палестина

  "Благодаря Ви, че сте ГЕНИЙ! Много съм доволен от резултатите. Пациентитс СА МНОГО ЩАСТЛИВИ. Създаденото от Вас [Лифтинг Шевове на Сердев] феномен в пластичната хирургия. Не съм спрял да говоря за методите Ви на всички мои колеги (младо поколение) пластични хирурзи в САЩ и Канада. Чест беше да науча някои от вашите принципи."

 • д-р Мишел Зочи, Италия

  "Д-р Сердев, искам да Ви поздравя за Вашите техники и резултати. Нямам търпение да ги въведа в ежедневната си практика."

 • д-р Джордж Сас, Унгария

  "Мисля, че Вашият метод е революция в козметичната хирургия. Затова Ви награждавам предварително с Нобелова награда в медицината."

 • д-р Едуардо Крулиг, Венецуела

  "Д-р Сердев е гений, заради неговте шевове за подмладяване на лице, за повдигане на седалище, като те станаха едни от най-популярните техники по света. Използвам техниките на д-р Сердев редовно и постигам много добри резултати, с голямо удовлетворение от пациентите ми. Определям тези техники като една много важна стъпка напред в козметичната хирургия. Бих казал, че козметини хирурзи навсякъде по света използват методите на д-р Сердев."

 • д-р Пиер Фурние, Франция

  "Д-р Сердев е топ козметичен хирург и е добре познат по света. Той има много голям принос, особено неговата работа с шевове за подмладяване на лице, на гърдите , седалището, дори и вътрешната част на бедрата. Това е голям напредък, защото се избягват белезите и операциите са амбулаторни. Методите на д-р Сердев са модерни и той има златни ръце."  

 • д-р Мохамед Гоз, Египет

  "Благодаря Ви, че ни учите на вашите методи в козметичната хирургия. Вашите методи постигнаха голям успех в арабския свят и много пациенти бяха облагодетелствани."

 • д-р Ахмед Норелдин, Египет

  "Иновативно мислене. Умни идеи. Топло гостоприемство. Страхотен екип."

 • д-р Пиер Антонио Бачи, Италия

  "За да се постигне добър резултат са необходими само 3 прободни тички, без да остават белези. Искрено благодаря на моя приятел, д-р Николай Сердев, за тази гениална идея. Мотодологията "лифтинг шевове на Сердев" (Serdev Suture) е моята методология за постигане на италианската красота."

 • д-р Дуайт Рейнолдс, САЩ

  "Считам д-р Сердев за един от световните авторитети. Той е пионер. Трудно е да кажеш на пациентите, че са красиви, ако си им оставил много белези. За мен е много удовлетворяващо да знам, че не правим разрези, а само прободни точки, и правим дамите много красиви."

 • д-р Бърнард Слейтър, ЮАР

  "Мисля че техниката "лифтинг шевове на Сердев" (Serdev Suture Lifting technique) е много добра - постигат се добри резултати бързо, с много малък следоперативен дискомфорт."


Новини