E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

21 сеп.
2008

Признание за учителя д-р Сердев и в Мексико

<- Обратно към „Новини“

признание за д-р Сердев от Веракруз, Мексико

признание за д-р Сердев от Веракруз, Мексико

http://www.focus-news.net/, 21 Септември 2008

На международният конгрес във Веракрус – първият щат на Мексико от 1519 г., националният консултант по козметична естетична хирургия – д-р Николай Сердев – изнесе лекции върху съвременните козметични методи и лицензираните му 21 авторски методи на лифтинги шевове за разкрасяване на лице и тяло. Те бяха придружени от демонстрации върху пациенти. Д-р Сердев бе поканен и да проведе курсове в 3 града на Мексико – Мексико сити, Тихуана и Веракруз. Наблюдавайки демонстрациите и непосредствените резултати, без нужда от специално възстановяване и без видими белези, освен дискретни пункционни точки на кожата, петима от присъстващите колеги пожелаха да бъдат също оперирани от д-р Сердев. Същото желание изяви и председателя на Мексиканската академия по козметична хирургия и бе опериран, без това да наруши напрегнатата му програма – 2 дни преди конгреса, който той организира и два дни преди приема при президента на щата Веракруз.

Конгресът на Мексиканската академия по козметична хирургия завърши с президентски прием в президентството на щата, в заседателната зала. На приема бяха поканени шестимата основни преподаватели и учители по време на конгреса. След като кметът и президентът изнесоха речи за разцвета на козметичната хирургия в Мексико и нуждата от добра специализация на лекарите, президентът на щата Веракруз, Д-р Хон Гуритц Рементериа Семпе, връчи почетни сертификати от името на щата Веракруз на Проф. д-р Николай Сердев, д-р Стив Хопинг, председател на Американската академия по козметична хирургия, д-р Хауард Тобин, също от САЩ, д-р Алмир Накул от Бразилия и д-р Хосе Салас, президент на Мексиканската академия по козметична хирургия. Същите се разписаха в почетната книга на щата Веракруз.

Вижте още – Мексиканската академия по козметична хирургия изказа благодарност към Д-р Николай Сердев за изключителна подкрепа

Новостите в козметичната хирургия се посрещат с особено голям интерес от колегите в тази област на медицината в Америка. Знае се колко много жените в северна, централна и латинска Америка държат на красотата и на привличането. В тази част на Америка, където всяко второ момиче мечтае да участва в конкурс за красота, жените са 80 процента от клиентите на кабинетите за разкрасяване. Тенденцията да приличат на европейките е станала мания. Но това, което прави впечатление е, че самите козметични хирурзи държат да бъдат оперирани по най-модерните нови методи без белези и без видим период на възстановяване и отделяне от работа. Естествено, те се оставят в ръцете на доктор Сердев и искат да научат в пълнота цялата гама от операции, която той практикува в България, с което страната ни стана известна в тази област. Паради това, Д-р Сердев непрекъснато е канен да пътува и да запознава колегите си от различни страни и континенти с най-съвременните методики в козметичната хирургия за цялостно разкрасяване, включително и неговите авторски техники.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.