E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

22 дек.
2008

Най-новият апарат за скулптуриране на тялото чрез Вазерна липоселекция пристигна и започна работа в България

Vaser ултразвукова липоскулптура

На снимката – резултатът след демонстративната операция

<- Обратно към „Новини“

www.vaser.com, 22 Декември 2008

Преди дни американската фирма Sound Surgical Technologies снабди Д-р Николай Сердев, почетен професор на НБУ, национален консултант по козметична хирургия с най- новата машина VASER за ултразвукова липоселекция с висока дефиниция – последната технология след липосукцията и липоскулптурата. Д-р Сердев работи с ултразвукова апаратура за липоскулптура от 15 години и един от пионерите с най-голям опит. Негов принос е т.нар. „метод за изправяне и удължаване на краката” чрез премахване на ненужните мастни депа, преоформяне и скулптуриране на мастната тъкан не само на краката, а и на цялото тяло. Д-р Сердев извърши такава операция на живо по Нова телевизия в предаването „На кафе” при Гала, като скулптурира за времето на предаването, краката, коремчето и паласките на телевизионната журналистка. Същата коментираше за зрителите на живо по време на липоскулптурата с най-съвременна венозна и местна упойка и разглеждаше списание. Веднага след операцията пациентката се изправи пред камерата и демонстрира променените и издължени форми. Българският национален консултант от много години изнася лекции в различни страни и е избран за преподавател в тази област от Международния колеж по козметична хирургия.

VASER е сигурна и ефективна технология, тъй като освобождава и изсмуква само мастната тъкан на базата на селектиране само на гигантските и по-нестабилни мастни клетки. Другите тъкани не реагират на тази ниска по сила вълна, кървенето се предотвратява, няма странични ефекти. Посиняването е минимално, поради малката травма и липсата на нараняване на тъканите. Още информация за технологията можете да прочетете тук.

Апаратът предоставен на д-р Сердев е уникален, с пълния набор от системи. С такъв разполага само демонстративната клиника на производителя.

Производителят присъства на демонстрацията на д-р Сердев с новия апарат и изказа желание за съвместна работа.

Резултатът непосредствено след операцията, според производителя, надминава очакванията. Досега никой хирург не е демонстрирал такива непосредствени резултати.

От месец февруари 2009 година д-р Сердев ще започне обучение на колеги от други страни, желаещи да се усъвършенстват с новата технология.

 

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.