E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

01 авг.
2009

Д-р Май Туан: Най-модерните методи за разкрасяване в света са българските

<- Обратно към „Новини“

Д-р Таун е на обучение у нас, за да се запознае с достиженията на българската школа по козметична хирургия. 

„Най-модерните методи за разкрасяване днес в света са българските“. Това заяви д-р Май Ман Туан, директорът на Института по естетична медицина в Ханой, предава агенция Фокус.

Д-р Таун е на обучение у нас, за да се запознае с достиженията на българската школа по козметична хирургия, известна вече в цял свят с безкръвните лифтинг шевове на проф. Сердев.

„Във Виетнам в последните години бързо се разви естетичната медицина, която придоби не само популярност, но и повиши своите изисквания спрямо съвременните авангардни методики.

Тази нова област е включена както в държавните болници, така и в няколко частни института. Аз съм директор именно на една такава частна клиника и е необходимо да бъда в крак със световните новости.

Едни от най-модерните и използвани в света методи за разкрасяване в момента са тези на проф. Николай Сердев.

Пристигнах да се уча отблизо и лично от него на тези методи, които са изключителни по своята фина намеса спрямо човешката кожа, безкръвни са и на практика възстановяването става веднага след операцията.

Те не оставят белези и носят много радост на нашите пациенти, както и престиж и уважение на хирурзите. Наблюдавам с възхищение опитните ръце на моя колега и ще си тръгна обогатен от България.

Дипломата, за коятo ще положа изпит пред Международния колеж по естетична хирургия, към когото са интегрирани курсовете на НБУ е един знак за световно качество и ще даде тласък на кариерата ми.

Д-р Сердев е известен не само в Европа, но и в цяла Азия и особено в моята страна Виетнам. Когато той е на посещение у нас, медиите му отделят значително място“, заявява д-т Туан.

Именно във Виетнам през 2005 година проф. д-р Николай Сердев, заедно със световноизвестните виртуози Пиер Фурние и Ангело Ребело, бяха тържествено обявени за почетни професори на Източноазиатската Академия по естетична хирургия и медицина, където с 18 други колеги от САЩ и Азия получиха изключителното отличие – купа „Стоте най-добри козметични хирурзи на хилядолетието“.

 

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.