E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

28 ян.
2010

Иглата победи скалпела

<- Обратно към „Новини“

Иглата победи скалпела - д-р Сердев

Една от най-известните кастинг директорки в „Юнивърсъл“ тези дни, се прехласва по направеното от д-р Николай Сердев. Членът на борда на Международната академия по козметична хирургия вече е сред почетните гости в Холивуд.

Докато е бил на Западния бряг, хирургът е „вдигнал“ дупето и на сладката и шоколадова актриса Майа Ямамото. Процедурата е един от хитовете сред хубавиците от шоубизнеса, особено в Азия и Латинска Америка.

Всъщност първата операция, която носи голямата слава на д-р Сердев, е посветена на седалището на манекенка, която иска да представя бельо. Той успява да го направи по-стегнато, по-високо и по-малко – по „кубински“. После популярността му тръгва. В един прекрасен миг се оказва, че българинът е много по-известен в Австралия, Азия, Северна и Южна Америка, отколкото в родината си или в консервативна Европа.

Марта Собрал, световна шампионка по баскетбол за Бразилия и приятелка на великия Пеле, отдавна е направена по-красива от Д-р Сердев. Той постига хармонията върху лицето и в душата й. Защото неговите игли и шевове без белези са по-убедителни от скалпела. Д-р Сердев прави точки в кожата вместо разрези. През тях „придърпва“ и „приглажда“ надмускулните и надсухожилните тъкани, „качва“ ги на по-високо място и ги фиксира. Методите му за корекции на лицето и тялото са 21. И ако по-рано липсва идеята за повдигане на бюста без рязане и грозни белези, сега това е една от най-търсените операции, оставяща само точки по кожата.

Модели, артисти, политици, водещи на тв шоута го уважават и заради още един много важен за тях факт – на другия ден след интервенцията те са на купон, на работа или на снимки. В неговия екип се шегуват, че доста хора обичат да обличат тялото си на светло, а не да се крият заради белезите. След като от лицето бъдат изтрити поне десетина години, остаряването, естествено, продължава, но дистанцията във времето се запазва.

„И без визия на мумия“ е друг неписан закон на маестрото. Бащата на модерната козметична хирургия, д-р Иво Питанги, винаги е готов да правят дует с българина – в Москва или в Сеул. Операциите им се предават онлайн, а семинарите им са събития в международната гилдия.

„Д-р Пиер Фурние прокламира философията, че сантиметър белег по кожата е равен на километър белег в душата на пациента“, разкрива концепцията си докторът. Идеалът, според него, е закодиран и в пропорциите, и в триъгълника на красотата, измислен от гърците. Ъглите трябва винаги да са нагоре. Ако са надолу, създават изтощен и тъжен вид. Елините са автори на естетиката като изкуство и като наука за пропорции и обеми. Хирургът е техен поклонник, като човек, който рисува и някога е кандидатствал архитектура. Проф. Д-р Сердев е перфекционистът, който положи последните щрихи върху физиономията на певицата Таня Боева.

Докторите от цял свят, които идват тук на обучение при него и получават кредитите си от Нов Български Университет, където е почетен професор, са впечатлени и от една специално подарена му машина – ултразвукова липоскулптура „Вазер селекция“. Дадена му е, за да обучава хирурзите по света да ползват тези машини, но тази е специално оборудвана с всички екстри. Тя има „специално“ отношение към мастните клетки, втечнява ги и изсмуква съдържимото в тях. След като са унищожени, повече не могат да се появят.

Самият Сердев поддържа фигурата си с плуване, сърф, ски и сноуборд. Природата го зарежда с енергия. Опиянява се от дзенбудистките градини в Киото – каменни структури, отразяващи вечността, а зад оградите им преминават сезоните, нетрайни като битието. Често казва не само на учениците си, че: „Светът се разпростира дотам, докъдето стига куражът“.

Вестник Стандарт
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-01-24&article=310563

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.