E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

11 фев.
2009

Д-р Сердев поканен като почетен лектор в Еквадор и Сан Салвадор

<- Обратно към „Новини“

 

Д-р Сердев поканен като почетен лектор в Еквадор и Сан Салвадор

SOMEDE, 11 Февруари 2009

Председателят на Българското дружество по естетична хирургия – Д-р Николай Сердев – е поканен за почетен лектор на латино-американския конгрес в Еквадор и на централно-американския в Сан Салвадор тази година. На тези конгреси, той бе поканен да изнесе лекции за авторските си методи, т.нар. „лифтинг шевове“ без белези, за създаване на естетични пропорции, обеми и ъгли на лицето и тялото. Тези негови авторски методи са без познатите белези от стари американски телевизионни предавания и формати, без травма, пестят време на пациентите и не оставят белези, защото не се реже и отлепва кожа, а се използват само 2 до 4 иглови перфорации на кожата, за да се ушият и повдигнат тъканите.

Организаторите отправиха молба към д-р Сердев да извърши по два курса с демонстративни операции – един на лице и един на различни области на тялото.

Другите лекции на д-р Николай Сердев са на тема: Методи на Сердев, заместващи инжекционния ботилинов токсин, удължаване, изправяне и разкрасяване на краката, както и увеличаване на бюста с импланти с физиологичен разтвор.

Тази почит идва след като няколко хирурзи от тези страни специализираха в клиниката на д-р Сердев и той изнася магистрални лекции на няколко конгреса на южно-американската академия по козметична хирургия в Буенос Айрес и за последните години обучава, проведе многократни курсове и демонстративни операции в САЩ, Бразилия, Колумбия, Венецуела и Салвадор.

През ноември миналата година, д-р Николай Сердев проведе изпити в Колумбия. Той е и добър познат на Пеле, тъй като през 2004г. оперира негова приятелка – Марта Собрал, световна шампионка по баскетбол за Бразилия.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.