E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

23 мар.
2009

Д-р Николай Сердев преподава в Атина лечение на изпотяването с Вазер

<- Обратно към „Новини“

 

 Д-р Николай Сердев преподава в Атина лечение на изпотяването с Вазер

Clinic Atheneo, www.focus-news.net

Този уикенд, на 21 и 22 март в Атина, националният консултант по козметична хирургия Д-р Николай Сердев проведе курс на обучение за лечение на обилното изпотяване с Вазер. Целта е да се помогне на пациенти с потене под мишниците и да се постигне по-дълготраен ефект от лечението с ботулинов токсин.

С помощта на ултразвуковата липосукция се отстраняват доста от потните жлези в областта на подмишниците. Бяха оперирани 5 пациенти, които страдат от много обилно потене и изпитват дискомфорт. Обучението продължи общо 20 часа в продължение на 2 дни. Последователно 3-ма хирурзи успяха да участват „hands on” в обучението и операциите, ръководени от д-р Сердев и да усетят нивото и анатомията на областта. Пациентите ще могат да разчитат в голям процент, че потенето и миризмата ще бъдат сведени до границите на нормата.

Вечерта обучаващите се лекари и една от оперирираните пациентки поканиха д-р Сердев в традиционен гръцки ресторант. Пациентката е известна естрадна певица и пя специално за лекаря. Тя остана за малко, но присъствието й, макар и кратко, бе гаранция за атравматичния характер на операцията и доброто й състояние след интервенцията.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.