E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

18 мар.
2009

В София се проведоха дни на козметичната хирургия

<- Обратно към „Новини“

 

В София се проведоха дни на козметичната хирургия

focus press, 18 Март 2009
За допълнителна информация: 0898434663, Ралица Александрова

На 14-ти и 15-ти март 2009 г. в София се проведоха дни на козметичната хирургия. 9 специалисти от САЩ, Италия, Англия, Ирландия, Сирия, Сърбия се обучаваха на авторските методи на д-р Сердев за лифтинги на лицето и части на тялото без белези от рязане, за цялостно разкрасяване на лице и тяло.

Да се обучат в клиниката на д-р Сердев, ежегодно идват десетки чуждестранни специалисти – козметични хирурзи. Това е успех за българската козметична хирургия, за българската медицина и за България.

Мнение на някои от присъстващите лекари :

„Смятам да приложа методите на д-р Сердев веднага щом се върна в моята клиника в Оклахома. Пациентите ми са обикновени хора, за тях е важно да се върнат към нормалния си живот веднага след операцията, нещо, което става възможно, благодарение на методите на д-р Сердев“ – споделя д-р Уйлям Гутрие.

„Тук съм, за да науча техниките на д-р Сердев за опериране с минимални разрези и белези. Доволен съм от курса, чувствам се готов незабавно да приложа наученото в работата си“ – допълва д-р Хусаин Равджи от САЩ.

„Николай има много добра международна репутация. Смятам, че е полезно за всеки естетичен хирург да посети България и да премине курс при него. Очевидно вече можем да говорим за българска школа в естетичната хирургия.“ – Патрик Трейси, Великобритания

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.