E-mail: info@cosmeticsurgery.bg           Тел: 0888 80 20 04 +359 888 802 004
Подмладяване и разкрасяване без белези и без травма.

29 ное.
2008

Ден на благодарност към българския лекар д-р Николай Сердев в Маями

<- Обратно към „Новини“

Ден на благодарност към българския лекар д-р Николай Сердев в Маями

Прокламация на област Брауърд, Маями, в бладогарност към д-р Сердев

AAAMS. NBDEHEM, 29 Ноември 2008

В продължение на 8 дни, републиканският консултант по козметична хирургия – д-р Николай Сердев – проведе 3 двудневни курса на обучение “hands on” на козметични хирурзи в Маями. Предмет на обучението беше усвояването на българските методи в хирургията за разкрасяване, станали напоследък известни в света като мини-инвазивни, без белези, амбулаторни, не-травматични, без обща упойка, с изключително кратък възстановителен период. Това са 21 авторски методи в козметичната хирургия на д-р Сердев, за създаване на естетически пропорции, обеми и ъгли, за всички области на лицето и тялото, без чужди тела, не оставящи белези, използващи зашиване на подвижни към неподвижни тъкани, които се извършват само през иглови пробождания на кожата. Тези методи са особено известни сред цветнокожи етноси, които страдат особено много от груби белези-келоиди при порязване на кожата.

За обучение се кандидатираха хирурзи от всички щати на САЩ и Канада. Пациентите се стекоха от най-далечни места, както и от Холивуд. Лекарите бяха запознати с методите и анатомичните особености при различните раси и след теоретичните лекции оперираха свои пациенти – близки или колеги, под наблюдението на Д-р Сердев. Операциите се извършваха в три операционни, под ръководството на обучени от д-р Сердев американски козметични хирурзи. Една от операционните зали предаваше в интернет на живо и много лекари успяха да наблюдават в подробности с жива връзка българския лекар и обучените от него преподаватели.

Вижте още – д-р Николай Сердев обучи 27 избрани американски естетични хирурзи в Маями

На този тип операции за разкрасяване без белези се подложиха и две от най-търсените в момента млади чернокожи актриси, както и кастинг-директорката на една от филмовите къщи, които предпочетоха липсата на белези, пред други операции, които са им били предлагани. Присъстваха журналисти и представители на областта, които бяха запознати с новостите на тази хирургия и разликите спрямо други видове операции, използвани за същата цел. Всеобщо бе мнението, че се касае за изобретения, променящи света на хирургията за разкрасяване.

Бордът на общината реагира с прокламация, чрез която бе отбелязано, че 16 ноември – последния ден от престоя на българския лекар – се обявява за „ден на благодарност към професор Николай Сердев” в Broward County, Florida.

След Маями, д-р Николай Сердев замина за Ню Йорк за 2 дни, където имаше представяне на методите, срещи и консултации с колеги.

Благодарности пристигнаха от Холивуд, след завръщането на българския лекар в България.

За автора:

Други новини

Съжаляваме, коментарите не са разрешени.